חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רטטוי אמיתי
1 בצל סגול חתוך לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 קישוא חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
פלפל צהוב חתוך לקוביות
פלפל ירוק חתוך לקוביות
1/2 חציל חתוך לקוביות
מלח ופלפל
1 קופסת שימורים של עגבניות תמר
2 כפות רסק מרוכז או ממרח עגבניות
6 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
• קוצצים את הבצל והשום.
• מחממים סיר על אש בינונית עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עם השום טיגון קל כדקה.
• קוצצים את כל הירקות לקוביות בגודל שווה.
• מוסיפים למחבת את הפלפלים ומקפיצים כדקה.
• מוסיפים את החצילים והקישואים וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות.
• מוסיפים את הרסק ואת עגבניות התמר המשומרות, וממשיכים לערבב.
• מורידים לאש בינונית נמוכה ומבשלים תוך ערבוב משך כ- 5-10 דקות, עד שהירקות מוכנים. (בודקים רכות עם המזלג).
• מוסיפים מלח פלפל ועלי בזיליקום, מערבבים ומגישים חם.
• ניתן לשמור במקרר עד 5 ימים, ולהגיש כתוספת בריאה לצד מנה עיקרית.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים