|
|
פסטה שמנת עם סלמון מעושן |
מרכיבים :
|
1 קישוא כהה חתוך לקוביות קטנות
100 גר' פסטה פטוצ'יני
1/2 שקית תרד טרי
450 גר' שמנת מתוקה 15%
2 כפות שמן צמחי
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות שמיר קצוץ
300 גר' סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות
|
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• קוצצים את בצלי השאלוט וחותכים את הקישוא לחתיכות קטנות.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן על חום בינוני ומאדים את בצלי השאלוט יחד עם הקישואים כ- 5 דקות.
•
מרתיחים סיר גדול עם מים וכפית מלח לבישול הפסטה.
•
כשהמים רותחים, מכניסים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות הבישול.
•
מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת וכאשר היא מתחילה לבעבע מכניסים פנימה את עלי התרד הטריים.
•
מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים לא יותר מ-30 שניות.
•
מוסיפים את רצועות הסלמון, העירית והשמיר.
•
מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים.
•
מוסיפים פלפל שחור ואם יש צורך גם מלח (גבינת הפרמזן מלוחה מטבעה).
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|