חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק שורש סלרי
1 כף שמן זית
3 גבעולי כרישה קצוצים לחצאי עיגולים
1 שורש סלרי גדול מקולף וחתוך לחתיכות קטנות
2 כפות קמח
מלח ופלפל
4 כוסות ציר עוף (אפשר פרווה)
1/2 כוס שמנת מתוקה רזה
• מחממים סיר עם כף שמן זית על חום בינוני, ומאדים את הכרישה הקצוצה כ-10 דקות עם מלח ופלפל, עד שהיא נעשית שקופה.
• מוסיפים לכרישה שתי כפות קמח ומערבבים היטב עד שהקמח מעט משחים.
• מוסיפים את שורש הסלרי החתוך, מקפיצים עוד 2 דקות ומוסיפים את ציר העוף.
• מביאים לרתיחה, מורידים לאש בינונית נמוכה ומשאירים לבישול משך 30 דקות.
• מערבבים מידי פעם.
• אחרי 30 דקות, מעבירים את המרק למעבד המזון או מעבדים בעזרת בלנדר כוס ידני, עד שהמרק נעשה סמיך כמו פירה.
• כשהמרק סמיך מחזירים אותו לאש קטנה ומערבבים פנימה בעדינות 1/2 כוס שמנת מתוקה רזה (15%).
• מגישים חם עם קרוטונים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים