|
|
סלט קולסלאו טרופי |
מרכיבים :
|
1 שקית כרוב וגזר קצוצים
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 בצל סגול חתוך גס
פטרוזיליה קצוצה
קופסת שימורי אננס או תפוז מקולף חתוך לקוביות
מלח ופלפל
1/2 כוס חומץ
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס שמן קנולה
1/3 כוס סוכר
|
|
אופן הכנה :
|
• מסדרים בכלי הסלט את הכרוב, הגזר, הבצל, והפלפל הירוק ומוסיפים חופן פטרוזליה קצוצה.
•
מוסיפים את שימורי האננס (בקוביות) או קוביות תפוז, מלח ופלפל ומכינים את הרוטב:
•
1/2 כוס חומץ רגיל, 1/4 כוס מיץ תפוזים,1/4 כוס שמן קנולה, 1/3 כוס סוכר או תחליף סוכר כמו סטיביה.
•
מערבבים היטב בכלי עם מכסה עד שהסוכר נמס, שופכים על הסלט, מערבבים ונותנים לסלט לנוח כשעה במקרר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|