חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין בשר ופול
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
500 גר' בשר צלי שמן (כתף , פילה מדומה או אונטר ריב)
3 שיני שום קצוצות
1 עגבניה קצוצה לקוביות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית ג'ינג'ר טחון
1 כפית כורכום
קורט זעפרן
450 גר' פול ירוק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
• 4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
• מלח ופלפל
• מחממים את תחתית הטאג'ין עם שלוש כפות שמן זית, על אש בינונית.
• מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים וכדקה.
• חותכים את הבשר ל- 6 חתיכות גדולות ומוסיפים אותו למחבת.
• צורבים את הבשר מכל צדדיו, עד שמשחים קלות.
• מוסיפים 3 שיני שום קצוצות.
• סוגרים את מכסה הטאג'ין ומבשלים כ- 10 דקות.
• אחרי 10 דקות, פותחים את המכסה ומוסיפים עגבניה קצוצה, כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל שחור, כפית ג'ינג'ר טחון, כפית כורכום וקורט זעפרן (לצבע).
• מוסיפים מלח לפי טעם (ככפית) ומערבבים היטב.
• סוגרים את הטאג'ין בשנית ומבשלים עוד 10 דקות.
• אחרי 10 דקות פותחים את המכסה, מערבבים ומוסיפים בערך כוס מים.
• סוגרים שוב את המכסה ומבשלים עוד שעה עד שעה וחצי.
• כשהבשר כמעט מוכן, מוסיפים את הפול.
• מוסיפים שלוש כפות פטרוזיליה קצוצה, ומערבבים.
• מסדרים את פלחי תפוחי האדמה על התבשיל ושופכים מעליהם מהרוטב.
• מכסים את הטאג'ין שוב, ומבשלים על אש נמוכה עוד כ- 40 דקות או עד שהפול ותפוחי האדמה מוכנים.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים