|
|
נודלס צ'או מיין |
מרכיבים :
|
200 גר' נודלס ביצים
100 גר' שרימפס נקיים ( או חזה עוף חתוך לרצועות)
למרינדה: 1 כפית רוטב צדפות
1 כף יין אורז
1 כפית קורנפלור
1 כף שמן טיגון
לתיבול: כף רוטב סויה
1 כף סוכר
2 כפות רוטב שעועית שחורה (לא חובה)
|
כוס ירקות חתוכים לבחירתכם גזר, סלרי, בצל, בוק צ'וי וכד'.
|
אופן הכנה :
|
• מכינים את הנודלס לפי הוראות ההכנה.
•
מערבבים את השרימפס עם כפית רוטב צדפות, כף יין אורז וכפית קורנפלור.
•
משאירים את השרימפס במרינדה כ- 5 דקות.
•
מחממים ווק עם כף שמן טיגון, ומוסיפים את הנודלס המוכנים.
•
מקפיצים כדקה ומוציאים מהווק.
•
מכניסים לווק את השרימפס עם ירקות לבחירתכם ומקפיצים כ-4 דקות.
•
מחזירים את הנודלס למחבת וממשיכים להקפיץ.
•
מוסיפים עוד כף רוטב צדפות, כף רוטב סויה, כף סוכר ואם יש גם 2 כפות רוטב שעועית שחורה.
•
ממשיכים להקפיץ עוד כדקה ומוציאים לצלחת הגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|