חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תפוחי אדמה בחמאת עשבי תיבול
1 תפוח אדמה לבן גדול עם קליפה
2 כפות חמאה רכה או מרגרינה
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
• מנקים את תפוח האדמה היטב (עם הקליפה), מייבשים אותו וחותכים לאורך לארבע חתיכות.
• מועכים את החמאה הרכה ומוסיפים לה את העירית הפטרוזיליה המלח והפלפל.
• מערבבים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבלת חמאה מתובלת.
• מורחים את כל פרוסות תפוח האדמה בחמאה המתובלת וסוגרים אותו חזרה לצורתו המקורית.
• עוטפים את תפוח האדמה כולו בנייר כסף, מניחים אותו על תבנית או פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך שעה עד שעה ורבע.
• מוציאים מהתנור ומגישים כתוספת למנה עיקרית.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים