|
|
תפוחי אדמה בחמאת עשבי תיבול |
מרכיבים :
|
1 תפוח אדמה לבן גדול עם קליפה
2 כפות חמאה רכה או מרגרינה
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את תפוח האדמה היטב (עם הקליפה), מייבשים אותו וחותכים לאורך לארבע חתיכות.
•
מועכים את החמאה הרכה ומוסיפים לה את העירית הפטרוזיליה המלח והפלפל.
•
מערבבים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבלת חמאה מתובלת.
•
מורחים את כל פרוסות תפוח האדמה בחמאה המתובלת וסוגרים אותו חזרה לצורתו המקורית.
•
עוטפים את תפוח האדמה כולו בנייר כסף, מניחים אותו על תבנית או פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך שעה עד שעה ורבע.
•
מוציאים מהתנור ומגישים כתוספת למנה עיקרית.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|