|
|
גבינת ברי בבצק עלים |
מרכיבים :
|
1 חבילת בצק עלים
1 גביע גבינת שמנת פילדלפיה בטעם שום
1 ביצה
מלח גס
שומשום
קצח
עשבי תיבול יבשים
|
|
אופן הכנה :
|
• פורסים חתיכת בצק העלים (בגודל שמתאים לחתיכת גבינת הברי) על נייר פרגמנט או משטח עבודה.
•
מורחים את בצק העלים בגבינת השמנת המתובלת.
•
מניחים את גבינת הברי (שלרוב מגיעה בצורת עיגול) במרכז הבצק, וסוגרים אותו מכל צדדיו כמו עטיפת מתנה.
•
מניחים את המאפה על תבנית מצופה בנייר כסף.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות משך 20 דקות ואז מעלים ל- 200 מעלות לעוד 5 דקות (או עד שמשחים יפה).
•
מוציאים מהתנור ופורסים במרכז.
•
הגבינה תישפך החוצה, מומלץ לאכול חם!
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|