חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גבינת ברי בבצק עלים
1 חבילת בצק עלים
1 גביע גבינת שמנת פילדלפיה בטעם שום
עיגול או שנים של גבינת ברי
1 ביצה
מלח גס
שומשום
קצח
עשבי תיבול יבשים
• פורסים חתיכת בצק העלים (בגודל שמתאים לחתיכת גבינת הברי) על נייר פרגמנט או משטח עבודה.
• מורחים את בצק העלים בגבינת השמנת המתובלת.
• מניחים את גבינת הברי (שלרוב מגיעה בצורת עיגול) במרכז הבצק, וסוגרים אותו מכל צדדיו כמו עטיפת מתנה.
• מניחים את המאפה על תבנית מצופה בנייר כסף.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות משך 20 דקות ואז מעלים ל- 200 מעלות לעוד 5 דקות (או עד שמשחים יפה).
• מוציאים מהתנור ופורסים במרכז.
• הגבינה תישפך החוצה, מומלץ לאכול חם!
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים