חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין עוף וזיתים
3 כפות שמן זית
450 גר' ירכי עוף ללא עור
1 בצל פרוס לעיגולים
2 שיני שום קצוצות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1/2 כפית אבקת כוסברה (זרעי כוסברה טחונים)
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית תבלין הל טחון
1 כפית אבקת ג'ינג'ר
1 כפית כורכום
• 1/4 כפית קינמון
• מלח
• קורט זעפרן לצבע
• 3 כפות כוסברה קצוצה
• 2 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לעיגולים
• 3 קישואים קטנים חתוכים לאורכם לשניים
• 1/2 כוס זיתים ירוקים
• 1 לימון כבוש (לא חובה)
• מעט כוסברה קצוצה לקישוט
• מחממים את החלק התחתון של הטאג'ין על אש בינונית עם 3 כפות שמן זית.
• מוסיפים לקדרה את העוף, הבצל והשום.
• מערבבים, סוגרים את מכסה הטאג'ין ומבשלים יחד משך כ- 10 דקות עד שהעוף מלבין.
• פותחים את המכסה ומוסיפים עגבניה קצוצה, 1/2 כפית אבקת כוסברה, כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית אבקת הל, כפית אבקת ג'ינג'ר, כפית כורכום, 1/4 כפית קינמון, מלח לפי טעם וקורט אבקת זעפרן לצבע.
• מערבבים את כל המצרכים יחד, מכסים שוב ומבשלים 10 דקות.
• פותחים את המכסה, מוסיפים כ- 1/2 עד כוס מים שלמה ומכסים שוב.
• מבשלים עוד 20 דקות.
• פותחים את המכסה, מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים.
• מסדרים מעל שכבה של עיגולי תפוחי אדמה ועליהם את הקישואים (בצורת כוכב).
• מפזרים מעל הכל את הזיתים.
• ניתן להניח מעל הכל גם לימון כבוש אחד (מתכון מצורף).
• מכסים את הטאג'ין ומבשלים עוד 20 דקות.
• פותחים את המכסה, מורידים מהאש ומפזרים מעל מעט כוסברה קצוצה.
• מגישים חם עם פיתות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים