חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין עוף ולבבות ארטישוק
450 גר' ירכי עוף ללא עור
1 בצל קצוץ
2 עגבניות קצוצות
1 שן שום קצוצה
1 כף שמן זית משובח
מלח ופלפל
1 כפית אבקת ג'ינג'ר
1 מקל קינמון
1 כפית פפריקה
1 עלה דפנה
1 כפית כורכום
• קורט זעפרן לצבע
• 1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה
• 2 לבבות ארטישוק טריים שלמים
• 2 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לעיגולים
• 1 כוס אפונה קפואה
• כוסברה קצוצה לקישוט
• מניחים את החלק התחתון של הטאג'ין על פלטת ברזל מחוררת (המיועדת לפיזור החום) על האש.
• מביאים לאש בינונית ומוסיפים 1 כף שמן זית.
• מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים כדקה.
• מוסיפים את נתחי העוף,ומלבינים אותם עם הבצל.
• מוסיפים גם את השום הקצוץ, מכסים עם המכסה של הטאג'ין ומבשלים 5 דקות.
• פותחים את המכסה ומוסיפים את העגבניות, מלח פלפל, פפריקה, אבקת ג'ינג'ר, כורכום וזעפרן.
• מערבבים ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מקל קינמון ועלי דפנה.
• מערבבים וסוגרים עם המכסה לעוד 5 דקות.
• פותחים את המכסה, מוסיפים מעט מים (כ- 1/2 כוס) ומערבבים.
• סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 15 דקות.
• אחרי 15 דקות, פותחים את המכסה ומוסיפים את לבבות הארטישוק.
• מסדרים מעל כל התבשיל את הפרוסות הדקות של תפוחי אדמה, ושופכים מעל הכל את האפונה הירוקה.
• מכסים את הטאג'ין עם מכסה (אין צורך לערבב), ומבשלים עוד שעה על חום נמוך.
• מערבבים מידי פעם ובודקים שלא חסרים נוזלים.
• מגישים חם עם עיטור של כוסברה קצוצה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים