חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין דגים
450 גר' פילה דג לבן לבחירתכם
6 כפות שמן זית
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף שום כתוש
2 כפות מיץ לימון
מלח
1/2 כפית טימין
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
6 גזרים חתוכים לאורך לרבעים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
• 1/2 כוס זיתים ירוקים
• פטרוזיליה לקישוט
• 1 לימון כבוש חתוך לפלחים (מתכון מצורף)
• מערבבים בקערה עמוקה, 3 כפות שמן זית עם 3 כפות פטרוזיליה קצוצה, 1 כף שום כתוש, 2 כפות מיץ לימון, מלח לפי הטעם, קורט טימין טחון, כפית כמון, וכפית פפריקה.
• מערבבים היטב ומשרים את הדגים במרינדה 10 דקות.
• כשהדגים מצופים מכל צדדיהם, מוציאים אותם לצלחת נפרדת.
• בנתיים, מחממים את החלק התחתון של הטאג'ין על האש עם 3 כפות שמן זית.
• כשהשמן חם, מסדרים את פרוסות הגזר באופן שווה על החלק התחתון של הטאג'ין ומניחים להן להחרך מעט.
• מפזרים מעל את העגבניות הקצוצות ועליהן מסדרים את נתחי הדג ששהו במרינדה.
• מוסיפים למרינדה שנותרה בקערה עוד 1/2 כוס מים ושופכים את הרוטב על הדגים בטאג'ין.
• מכסים עם מכסה הטאג'ין ומבשלים על אש בינונית נמוכה משך 30 דקות.
• מידי פעם פותחים על מנת לוודא שלא חסרים נוזלים.
• אחרי 30 דקות, פותחים את הטאג'ין ומוסיפים זיתים ירוקים ולימונים כבושים.
• סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 10 דקות.
• מגישים את טאג'ין הדגים חם עם עיטור פטרוזיליה טריה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים