חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מופלטה (מסמן)
2 כוסות קמח
1 קורט מלח
1 כוס מים פושרים
4 כפות חמאה מומסת
1/2 כוס שמן צמחי
• מעבדים במיקסר 2 כוסות קמח, קורט מלח וכוס מים פושרים.
• מוציאים את הבצק שנוצר ומעבדים אותו עם הידיים לגוש.
• מערבבים את החמאה המומסת עם 1/2 כוס שמן, ובעזרת היד או מברשת, מורחים שכבה דקה על מגש עגול.
• חותכים את הבצק ל- 6 כדורים, ומניחים אותם על המגש.
• מצפים את הכדורים בתערובת החמאה.
• לוקחים כדור אחד ומשטחים אותו עם היד לעיגול שטוח.
• מצפים את העיגול בחמאה, מקפלים את הבצק קיפול מעטפה מארבעת צדדיו (צפו כיצד) עד שנותר מהבצק ריבוע קטן.
• מניחים את ריבועי הבצק על מגש ונותנים להם לנוח 20 דקות.
• אחרי 20 דקות לוקחים את הריבוע ומשטחים אותו מעט עם היד לעובי של 1/2 סנטימטר, ומורחים מעליו עוד שכבת חמאה.
• מחממים מחבת טפלון עם מעט מתערובת החמאה שנותרה, ומטגנים את הפנקייק משני צדדיו עד השחמה (כ- 2 דקות מכל צד).
• מוציאים ומגישים חם עם דבש או סירופ פשוט (סירופ מתוק מרוקאי).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים