חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ארטישוק שלם ממולא
2 ארטישוק גדולים
1 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
1 כפית אבקת שום
שמן זית
• שוטפים את הארטישוק היטב, וגוזרים בעזרת מספריים את כל קצוות העלים המחודדים, בצורה שווה ככל האפשר.
• מערבבים את פירורי הלחם עם מלח ופלפל לטעמכם וכפית אבקת שום.
• פותחים את עלי הארטישוק ככל האפשר (ניתן לדפוק אותו על השולחן כדי שיפתח עוד).
• ממלאים את כל המרווחים בין העלים בתערובת פירורי הלחם.
• מעמידים את הארטישוק בתוך סיר, כך שהפירורים לא ישפכו, וממלאים את הסיר במים עד למחציתו.
• שמים את הסיר על האש ומביאים לרתיחה.
• כשהמים רתחו, מורידים לאש נמוכה ומכסים עם מכסה.
• מאדים כשעה עד שעה וחצי.
• כשהארטישוק מוכן, בוזקים מעל שמן זית ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים