חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קובה בסגנון עירקי
3 כפות בצל מגורד בפומפייה
1 ו-1/2 כוסות בורגול מבושל
3 כוסות מים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 צרור אספרגוס
1/2 לימון
225 גר' עוף (ירכיים) טחון
1/4 כוס צנוברים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
• מחממים תנור ל- 220 מעלות.
• חותכים את האספרגוסים לעיגולים דקים.
• מרתיחים סיר עם 3 כוסות מים ומתבלים במלח ופלפל.
• מאדים את האספרגוס משך 30 שניות במים הרותחים, ואז מסננים את המים החוצה.
• בכלי נפרד מתבלים את העוף הקצוץ במלח ופלפל, מיץ מחצי לימון וזרעי כוסברה טחונה.
• מוסיפים לעוף הטחון את הבצל האספרגוס המאודה והצנוברים ומערבבים היטב.
• בכלי נפרד, מערבבים את הבורגול המבושל (יש לבשל על פי ההוראות עם מלח ופלפל) יחד עם 3 כפות פרמזן מגורד.
• מצפים תבנית עגולה עם 2 כפות שמן זית, מניחים צעל שכבה של בורגול בעובי של סנטימטר עד שניים ומהדקים היטב.
• מוסיפים מעל הבורגול את העוף הטחון בשכבה אחידה.
• מעל בשר העוף, מורחים עוד שכבת בורגול בעובי של כסנטימטר ומהדקים היטב.
• מושחים את הפשטידה בשמן זית, ויוצרים מעל כוכב בעזרת רצועות אספרגוס שלמות.
• מרססים מעל הפשטידה מעט מים, מצפים אותה בנייר כסף ומכניסים לתנור ל- 10 דקות.
• אחרי 10 דקות, מורידים את החום ל- 180 מעלות, וממשיכים לאפות עוד 30 דקות.
• פורסים את הקובה לפרוסות ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים