|
|
ספר- ריבס בשום ודבש |
מרכיבים :
|
1 קילו צלעות בשר לבן
4 כפות שמן קנולה
4 כפות שום כתוש
2 כפות ג'ינג'ר כתוש
2 כפות בצל קצוץ
1/2 כפית פלפל שחור
1 ו- 1/2 כוסות מים
4 כפות רוטב סויה כהה
4 כפות דבש
4 כפות סוכר
|
1/2 כפית פלפל הבנרו קצוץ
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר על אש בינונית ומוסיפים 4 כפות שמן קנולה.
•
מוסיפים את הצלעות, שום, ג'ינג'ר ובצל קצוץ ומערבבים עד שהצלעות משחימות (עד 10 דקות).
•
מוסיפים פלפל שחור ומים עד לכיסוי הצלעות.
•
מוסיפים 4 כפות רוטב סויה, 4 כפות דבש ו- 4 כפות סוכר.
•
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
•
לכשרותח, מורידים לאש בינונית וממשיכים לבשל כ-30 עד 40 דקות, עד שהנוזל מצטמצם ומסמיך.
•
מידי פעם פותחים ומערבבים.
•
בנתיים ניתן לקצוץ פלפל הבנרו או פלפל חריף אחר (לא חובה!), ולהוסיף לתבשיל לפני ההגשה.
•
אחרי 40 דקות בודקים את הספר-ריבס ומוודאים שהבשר מתקלף בקלות מהעצם, ואם לא ממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
•
מגישים חם עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|