חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סטייק סינטה בפלפל שמנת ופטריות
450 גר' סטייק סינטה בטמפרטורת החדר
שמן זית
1/2 כפית מלח ים
1/4 כוס פלפל שחור גרוס עבה
סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
1/2 כוס ציר עוף או מרק
2/3 כוס שמנת מתוקה
1 כף טרגון יבש
1 כף חמאה
• מצפים את הסטייק משני צדדיו בשמן זית ובוזקים עליו מלח ים.
• מצפים את הסטייק היטב מכל צדדיו בפלפל שחור גרוס עבה.
• מחממים מחבת ברזל כבדה עם מעט שמן זית, על אש בינונית גבוהה.
• כשהמחבת חמה מאוד מניחים עליה את הסטייק המתובל.
• צולים בערך 4-5 דקות מכל צד (אם מדובר בחתיכה עבה סוגרים גם את הצדדים).
• הצלייה על חום גבוה תגרום למחבת לעשן כך שמומלץ לאוורר את המטבח.
• מוציאים את הסטייק הצידה ומוסיפים למחבת את הפטריות החתוכות.
• מקפיצים את הפטריות את הפטריות בנוזלי הסטייק 2 דקות ומוסיפים 1/2 כוס ציר עוף.
• מערבבים ומניחים לנוזל להצטמצם במחצית.
• מוסיפים את השמנת המתוקה, מורידים מעט את האש ומערבבים שוב עד שמצטמצם למחצית.
• מוסיפים את הטרגון וכף חמאה.
• כשהחמאה נמסה, מחזירים את הסטייק למחבת ומצפים אותו ברוטב.
• משרים כדקה ואז מוציאים מהמחבת לצלחת הגשה.
• מומלץ להגיש את הסטייק עם תפוחי אדמה מבושלים שמתאימים לרוטב.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים