|
|
אצבעות עוף בתנור |
מרכיבים :
|
1 כוס קמח
1 כפית מרווה יבשה
1 כפית פטרוזיליה יבשה
1 כפית מלח
1 כפית שחור
1 ביצה טרופה
1 כוס פירורי לחם או פנקו
1 חזה עוף שלם חתוך לרצועות
3 כפות חרדל דיז'ון
1 כף דבש
|
1 כפית טרגון
•
שמן
|
אופן הכנה :
|
• טורפים את הביצה לתוך קערה.
•
שמים את פירורי הלחם בקערה שניה.
•
בקערה שלישית מערבבים את הקמח עם המלח הפלפל הפטרוזיליה והמרווה.
•
טובלים את פרוסות העוף בקמח, מנערים וטובלים בביצה.
•
אחרי שצופו בביצה, טובלים את אצבעות העוף בפירורי הלחם.
•
מניחים את הרצועות המצופות על תבנית ברזל כבדה(לא חובה) משומנת בשמן צמחי.
•
אופים את אצבעות העוף בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך 20-30 דקות.
•
מגישים עם מטבלים שונים.
•
מטבל חרדל ודבש - 3 כפות חרדל דיז'ון, מעורבב עם כף דבש וכפית טרגון.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|