חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אצבעות עוף בתנור
1 כוס קמח
1 כפית מרווה יבשה
1 כפית פטרוזיליה יבשה
1 כפית מלח
1 כפית שחור
1 ביצה טרופה
1 כוס פירורי לחם או פנקו
1 חזה עוף שלם חתוך לרצועות
3 כפות חרדל דיז'ון
1 כף דבש
1 כפית טרגון
• שמן
• טורפים את הביצה לתוך קערה.
• שמים את פירורי הלחם בקערה שניה.
• בקערה שלישית מערבבים את הקמח עם המלח הפלפל הפטרוזיליה והמרווה.
• טובלים את פרוסות העוף בקמח, מנערים וטובלים בביצה.
• אחרי שצופו בביצה, טובלים את אצבעות העוף בפירורי הלחם.
• מניחים את הרצועות המצופות על תבנית ברזל כבדה(לא חובה) משומנת בשמן צמחי.
• אופים את אצבעות העוף בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך 20-30 דקות.
• מגישים עם מטבלים שונים.
• מטבל חרדל ודבש - 3 כפות חרדל דיז'ון, מעורבב עם כף דבש וכפית טרגון.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים