חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק בשר וירקות עשיר
900 גר' בשר רזה חתוך לקוביות (לדוגמא סינטה)
2 כפות שמן זית
1 כף מלח ו- 1/2 כפית פלפל
12 כוסות מים
3 כוסות מיץ עגבניות (שימו לב- מיץ עגבניות ולא עגבניות מרוסקות)
80 גר' רסק עגבניות
3 עלי דפנה
3 כוסות ירקות טרים או קפואים לבחירתכם - חתוכים לחתיכות
1 בצל קצוץ
1/2 כפית פלפל שחור
• 1 כפית פלפל צ'ילי (רק לחובבי חריפות!)
• 6 כוסות מים נוספות
• חותכים את הבשר לקוביות בינוניות - ניתן להשתמש בסינטה או בבשר צלי רזה.
• מחממים סיר עם שתי כפות שמן זית על אש בינונית ומשחימים את קוביות הבשר מכל הצדדים.
• מוסיפים לסיר 12 כוסות מים וכף מלח, ומבשלים את קוביות הבשר על חום נמוך, ללא מכסה, משך 3 שעות.
• מסירים את שאריות הקצף שניקוו בשולי הסיר.
• כשהבשר מוכן, ורוב המים התאדו, מסננים החוצה את השומן, ומחזירים את הבשר עם מה שנותר מהנוזלים לאותו סיר.
• מוסיפים לבשר 3 כוסות מיץ עגבניות, ו- 80 גר' רסק או רוטב עגבניות.
• מוסיפים 3 עלי דפנה, 1/2 כף רוטב ווסטרשייר,ו-1/2 כפית פלפל שחור.
• מוסיפים את הבצל הקצוץ ו-3 כוסות ירקות טריים או קפואים ומערבבים.
• מוסיפים מלח לפי טעם ולמי שאוהב חריפות - עד כפית אבקת פלפל צ'ילי (לא חובה), ומערבבים היטב.
• מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
• מוסיפים עוד 4 כוסות מים לסירוגין תוך ערבוב ומבשלים משך שעה עם מכסה סגור למחצה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים