חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צ'ילי עוף ושעועית לבנה
900 גר' ירכי עוף נקיות וחתוכות לקוביות ללא העור
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1/2 כפית פלפל צ'יפוטלה
2 כפות כמון
1 כפית אורגנו יבש
1/4 כפית קינמון
1 כפית וחצי מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
קורט פלפל קאיין
• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
• 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
• 1 פלפל חלפיניו ללא גרעינים, חתוך דק
• קופסת שימורי עגבניות מרוסקות 300 גר'
• 4 כוסות ציר או מרק עוף
• קופסת שימורי שעועית לבנה 450 גר'
• 2 כפות שמן
• 1/2 כוס כוסברה קצוצה
• מחממים 2 כפות שמן בסיר על אש גבוהה.
• מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים משך כ-5 דקות, עד שהעוף מתחיל להשחים.
• בקערה נפרדת מערבבים את הבצל הקצוץ, עם השום, הכמון קינמון, פלפל צ'יפוטלה, פלפל קאיין, אורגנו, פלפל שחור ומלח.
• אחרי 5 דקות כשהעוף מוכן, מוסיפים את תערובת הבצל והתבלינים לסיר העוף, ומערבבים.
• מאדים יחד 5 דקות.
• אחרי 5 דקות מוסיפים 4 כוסות ציר העוף ומביאים לרתיחה.
• כשהנוזל רותח מוסיפים את הפלפל הירוק, הפלפל האדום, פלפל החלפניו והעגבניות המרוסקות.
• מערבבים, מורידים את האש ומבשלים יחד משך 30 דקות - (מערבבים מידי פעם).
• אחרי 20 דקות מוסיפים את השעועית הלבנה, מסוננת מנוזלים ומבשלים יחד עוד 30 דקות.
• לפני סיום מועכים מעט מהשעועית לפינות בעזרת מועך פירה כדי שכל התבשיל יסמיך.
• לפני ההגשה מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים