|
|
בלינצ'ס גבינה |
מרכיבים :
|
2 כוסות קמח
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 ביצים טרופות
1 כוס חלב
2 כפות שמן
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
|
1 חלמון ביצה
•
2 כפות אבקת סוכר
•
שמן לטיגון
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערה עמוקה שתי כוסות קמח עם אבקת סודה לשתייה ו-2 כפות סוכר וקורט מלח.
•
טורפים בכלי נפרד את הביצים עם החלב ו-2 כפות שמן.
•
מוסיפים את תערובת הביצים והחלב אל תוך תערובת הקמח וטורפים היטב על מנת שלא יוותרו גושים.
•
תוך ערבוב מוסיפים בערך כוס אחת של מים לסירוגין, עד קבלת תערובת חלקה ודלילה (דמויית תערובת פנקייק).
•
למילוי הבלינצ'ס: שמים בקערה 480 גבינת משק טוב טעם לבנה, עם 2 כפות סוכר, תמצית וניל וחלמון אחד. (לא חובה להוסיף חלבון).
•
טורפים היטב.
•
מחממים מחבת טפלון ומפזרים עליה מעט שמן עם מטלית, נוטלים כף מבלילת הבלינצ'ס ומפזרים בצורה שווה על המחבת.
•
כשעלה הבלינצ'ס משחים מצד אחד, הופכים צד ומוציאים (בערך 30 שניות לכל צד).
•
כשכל עלי הבלינצ'ס מוכנים, לוקחים עלה עלה ומניחים במרכזו כף ממילוי הגבינה.
•
סוגרים את העלה בצורת מעטפה (ראה סרטון), ומסדרים על מגש.
•
מגישים בלינצ'ס גבינה עם סירופ שוקולד, ריבה או דבש.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|