חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק גרגיר נחלים
צרור גדול של גרגיר נחלים (בגודל של ראש חסה)
1 ליטר ציר ירק או קובית ציר מרק ועוד ליטר מים
1 תפוח אדמה
3 כפות שמנת מתוקה
20 גר' חמאה
מלח ופלפל
• קוצצים את בצלי השאלוט דק.
• מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות.
• מנפים את עלי גרגיר הנחלים, וחותכים את העלים היפים לרצועות דקות.
• מחממים סיר על אש בנונית וממיסים את החמאה.
• כשהחמאה נמסה, מכניסים את בצלי השאלוט ומטגנים כ-3 עד 5 דקות.
• מוסיפים ליטר ציר ואת תפוחי האדמה.
• סוגרים את המכסה ומבשלים משך 15 דקות.
• אחרי 15 דקות מוסיפים מלח, פלפל ואת גרגיר הנחלים.
• מבשלים עוד 5 דקות ומורידים מהאש.
• מוסיפים את השמנת המתוקה וגורסים את כל המרק עם בלנדר מוט.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים