חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אורז אגוזים ופירות יבשים
1 ו-1/2 כוסות אורז בסמטי
1 בצל בינוני קצוץ
4 כפות שמן קנולה
1/2 כוס משמשים מיובשים
1/2 כוס צימוקים לבחירתכם
1/2 כוס אגוזי מלך
מלח ופלפל
1 כפית אולספייס (פלפל אנגלי טחון)
1 כפית תבלין הל - גרעיני הל
1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים לקישוט
3 כוסות ציר ירקות או עוף
• חותכים את המשמשים המיובשים לחתיכות קטנות ושוטפים אותם את הצימוקים ואת האגוזים תחת מים זורמים.
• מניחים לפירות ולאגוזים להתייבש בצד.
• מחממים סיר עם שמן קנולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה.
• מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה שתים.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם, 1 כפית אולספייס וכפית הל טחון.
• מערבבים ומוסיפים את המשמשים, הצימוקים והאגוזים.
• מערבבים עוד דקה או 2 ומוסיפים 3 כוסות ציר עוף או ירקות.
• מביאים לרתיחה משך כדקה, מורידים לאש הקטנה ביותר, מכסים ומבשלים עם מכסה סגור משך 20 דקות.
• אחרי 20 דקות, מורידים מהאש, ומפרידים את האורז בעזרת מזלג.
• מכסים את הסיר למשך עוד 5 דקות.
• מגישים את האורז חם ומעטרים עם שקדים מולבנים מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים