חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ביסקוטי תמרים ואגוזים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
3 ביצים
1 כפית גרידת קליפת לימון
1 כוס סוכר
1/4 כוס חמאה מומסת
1 כוס תמרים ללא חרצן חתוכים קטן
1 כוס אגוזים שבורים גס
3 כפות חלב או מים
• מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפייה והמלח.
• טורפים 3 ביצים יחד עם קליפת גרדת לימון.
• טורפים את תערובת הביצים וגרדת הלימון עם הסוכר והחמאה המומסת עד שמתקבלת בלילה חלקה.
• מוסיפים את בלילת הביצים בהדרגה לתערובת הקמח ומערבבים היטב.
• מוסיפים את התמרים והאגוזים ומערבבים היטב.
• מוסיפים 3 כפות חלב או מים על מנת שהעיסה לא תהיה סמיכה מידי.
• מורחים תבנית אפיה עם מעט חמאה ומסדרים מעליה את הבצק.
• אופים משך 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
• מוציאים מהתנור, מצננים וחותכים לביסקוטים (פרוסות אלכסוניות בעבי סנטימטר).
• מסדרים את הביסקוטים חזרה על תבנית האפיה, ו"מייבשים" אותם עוד 15 דקות בחום של 120 מעלות.
• מוציאים את הביסקוטי מהתנור, מצננים ושומרים בקופסה סגורה (עד שבועיים).
• בזמן הצינון הביסקוטים יקבלו מרקם דומה לצנים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים