חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גפילטע פיש מטוגן
2 קילו דג לבן ללא עצם (לא חובה קרפיון - אלא אם טחון היטב)
2 כפיות מלח
2 כפות שמן קנולה
5 ביצים
2 בצלים סגולים בינונים
צרור פטרוזיליה
5 כפות מלאות של קמח מצה
1/2 כפית פלפל שחור
קמח מצה לאפייה
שמן קנולה לטיגון
•חותכים את הבצלים לרבעים ומכניסים למעבד המזון יחד עם חצי כוס פטרוזילה.
• מעבדים לעיסה חלקה ומעבירים לקערה.
• בקערה נפרדת, טורפים את 5 הביצים היטב.
• מוסיפים את הביצים הטרופות לקערה עם תערובת הבצל.
• מוסיפים 2 כפות שמן קנולה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
• מוסיפים 5 כפות קמח מצה לתערובת ומערבבים היטב.
• מכניסים את הדגים למעבד המזון וטוחנים היטב.
• מערבבים את הדג הטחון עם תערובת הביצים והבצל, מכסים את הקערה ומניחים בצד לחצי שעה.
• מפזרים שכבה דקה של קמח מצה על גבי תבנית עם נייר אפייה.
• מכינים כדורים קטנים מעיסת הדגים ומסדרים אותם על גבי קמח המצה.
• בוזקים עוד שכבת קמח מצה גם מעל הקציצות הסדורות על התבנית.
• מניחים את הכדורים בפריזר למשך כשעה עד שעתיים על מנת שיתקשו.
• ניתן גם להשאיר את הקציצות בפריזר או במקרר עד זמן הטיגון.
• מחממים שמן קנולה לדרגת רתיחה ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים עד השחמה (כ- 5 עד 7 דקות).
• מוציאים את הגפילטע פיש המוכנים מהשמן ומספיגים אותם עם נייר סופג.
• מגישים חם או קר לפסח או ראש השנה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים