חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כדורי חרוסת בסגנון מרוקאי
1 כוס אגוזי מלך לא קלויים
1/2 כוס שקדים טריים ללא קליפה
1/2 כוס צימוקים לבנים
1/2 כוס צימוקים שחורים
1 כוס תמרים מגולענים (רצוי מסוג תמר מג'הול)
1/2 כוס עד 1 כוס יין אדום מתוק
קינמון לגלגול הכדורים
• טוחנים במעבד המזון את האגוזים והשקדים עד לאבקה דקה.
• מוציאים את התערובת ממעבד המזון לקערה, ושמים במעבד את הצימוקים והתמרים.
• מעבדים את הפירות היבשים עד שהם נשברים והופכים לעיסה.
• מוסיפים חזרה פנימה את פירורי האגוזים, ומעט מהיין ומעבדים שוב לעיסה דמויית בצק.
• במידה ויש צורך מוסיפים עוד יין עד קבלת המרקם המתאים לצורך יצירת כדורי חרוסת.
• מוציאים את בצק הפירות היבשים והאגוזים מהמעבד, ויוצרים בעזרתידים רטובות, כדורים קטנים דמויי טראפלס או בונבונים.
• מגלגלים את כדורי הבצק בתוך קערה עם קינמון, מנערים את השאריות ומכדררים עוד מעט כדי שהקינמון יספג במעט.
• הקינמון גם ימנע מהכדורים להדבק אחד לשני.
• מגישים בתוך מנג'טים או על גבי צלחת יפה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים