חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גזרים בשום וטימין
1 כף שמן זית
5 גזרים קטנים מקולפים
2 כפות שום קצוץ
1/2 כוס יין שרדונה
1 כוס ציר עוף
1 כף עלי טימין קצוץ
מלח ופלפל
45 גר' חמאה או מרגרינה
גבעול טימין לקישוט
•מחממים מחבת עם כף שמן זית על אש בינונית גבוהה, וקולים את הגזרים על השמן עד שהם משחימים מעט (כ-7 עד 10 דקות).
• מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים כדקה.
• מוסיפים את יין השרדונה ומבשלים עוד 5 דקות עד שהיין מצמצם.
• מוסיפים כוס ציר עוף או מרק, כף עלי טימין קצוצים (ללא גבעולים), מלח ופלפל לפי הטעם.
• מבשלים את הגזרים ומידי פעם מסובבבים אותם בנוזל.
• כשהגזרים רכים למחצה, (אחרי עוד 5 דקות בערך) מכבים את האש ומוסיפים 45 גר' חמאה או מרגרינה ומערבבים.
• מגישים עם הרוטב, ועיטור של גבעול טימין טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים