חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטה פג'יולי
1 כוס פסטה פנה
1 כוס פסטה פנה מחיטה מלאה
1 כף שום כתוש
1/4 כפית פלפל אדום חריף או צ'ילי
3 כפית אורגנו יבש
1 קופסת עגבניות מקולפות
1 קופסת שימורים שעועית
1/2 קופסת שימורי חומוס
1 קישוא חתוך לרצועות
עלי תרד טריים
גבינת גבינת מוצרלה או גבינת פרמזן מגורדת.
• מרתיחים מים עם מלח לבישול הפסטה. משתמשים בפסטה לבחירתכם- במקרה זה פסטה רגילה מעורבת עם פסטה מחיטה מלאה שהיא בריאה יותר.
• ניתן להוסיף למים עשבי תיבול לשיפור הטעם.
• לרוטב: שמים במחבת על האש שמן זית, שום כתוש, 1/4 כפית פלפל אדום, ו-3 כפיות אורגנו.
• מוסיפים את העגבניות המקולפות, את השעועית החומוס,והקישוא. ניתן להחליף את הקישוא בכל ירק אחר שנותר במקרר וחבל שלא להשתמש בו.
• מקפיצים כ- 10 דקות.
• חמש דקות לפני סיום הבישול, מוסיפים את עלי התרד הטריים.
• מבשלים את הפסטה 10 דקות, מוציאים מהאש ומסננים את המים.
• מניחים בקערה ומוסיפים את הרוטב, מפזרים מעל גבינת פרמזן או מוצרלה מגורדת.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים