|
|
פסטה פג'יולי |
מרכיבים :
|
1 כוס פסטה פנה
1 כוס פסטה פנה מחיטה מלאה
1 כף שום כתוש
1/4 כפית פלפל אדום חריף או צ'ילי
3 כפית אורגנו יבש
1 קופסת עגבניות מקולפות
1 קופסת שימורים שעועית
1/2 קופסת שימורי חומוס
1 קישוא חתוך לרצועות
עלי תרד טריים
|
גבינת גבינת מוצרלה או גבינת פרמזן מגורדת.
|
אופן הכנה :
|
• מרתיחים מים עם מלח לבישול הפסטה. משתמשים בפסטה לבחירתכם- במקרה זה פסטה רגילה מעורבת עם פסטה מחיטה מלאה שהיא בריאה יותר.
•
ניתן להוסיף למים עשבי תיבול לשיפור הטעם.
•
לרוטב: שמים במחבת על האש שמן זית, שום כתוש, 1/4 כפית פלפל אדום, ו-3 כפיות אורגנו.
•
מוסיפים את העגבניות המקולפות, את השעועית החומוס,והקישוא. ניתן להחליף את הקישוא בכל ירק אחר שנותר במקרר וחבל שלא להשתמש בו.
•
מקפיצים כ- 10 דקות.
•
חמש דקות לפני סיום הבישול, מוסיפים את עלי התרד הטריים.
•
מבשלים את הפסטה 10 דקות, מוציאים מהאש ומסננים את המים.
•
מניחים בקערה ומוסיפים את הרוטב, מפזרים מעל גבינת פרמזן או מוצרלה מגורדת.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|