|
|
פתיתי כרובית וירקות |
מרכיבים :
|
ראש כרובית גדול
1/2 בצל סגול קצוץ
3 בצל ירוק קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
10 פטריות חתוכות דק
1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים לבחירתכם - פטרוסיליה כוסברה, בזיליקום ועוד
תרסיס שמן זית
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
שוטפים את הכרובית היטב וחותכים אותה לפרחים.
•
שמים את הכרובית במעבד המזון וקוצצים עד שמקבלים פתיתי כרובית קטנים.
•
מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים אותה עם תרסיס שמן זית.
•
מוסיפים למחבת את הפלפלים, הבצל הירוק והסגול והפטריות הקצוצות.
•
מקפיצים כדקה ומוסיפים את הכרובית.
•
ממשיכים להקפיץ בערך 8 דקות עד שהכרובית מתרככת.
•
מוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים.
•
מגישים חם
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|