|
|
סלט ולדורף חגיגי |
מרכיבים :
|
1 כף סוכר
1 כף חומץ תפוחים
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך
שורש שומר מעובה (כולל פקעת לבנה)
4 כוסות כרוב טרי קצוץ
2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים
2 תפוח עץ מסוג דלישס
מיץ מלימון אחד
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים בקערת הסלט כף סוכר, כף חומץ תפוחים ו-1/2 כוס מיונז ומערבבים היטב.
•
משרים את הצימוקים במים חמים לחצי שעה.
•
חותכים את החלק הלבן בשומר לחתיכות קטנות ומשאירים את הגבעול לקישוט.
•
מוסיפים לקערה את הכרוב הקצוץ, השומר הסלרי הקצוץ והאגוזים.
•
חותכים את התפוחים לקוביות ולפני שמוסיפים אותם לסלט בוזקים עליהם לימון על מת שלא יצהיבו.
•
מוסיפים את התפוחים לסלט ומערבבים.
•
מסננים את הצימוקים מהנוזל ומוסיפים לסלט.
•
מערבבים היטב ומעטרים בעלה השומר.
•
מגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|