חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תרד בשום
500 גר' תרד טרי
6 שיני שום כתושות
מלח ופלפל גרוס
4 כפות שמן זית
1/4 כפית אגוז מוסקט
• מחממים מחבת טפלון או ווק על אש בינונית גבוהה ומוסיפים 4 כפות שמן זית.
• כשהשמן חם מוסיפים את השום ומערבבים כדקה עד שהוא מתחיל להזהיב.
• מוסיפים חופן עלי תרד ומערבבים כדקה.
• מוסיפים עוד חופן ומקפיצים עד שהתרד "נכווה" ומצטמצם.
• ממשיכים להוסיף חופן כל פעם, תוך הקפצה קצרה, עד שכל התרד נכנס למחבת.
• כמות התרד אמורה להצטמצם ביותר מחצי, אך יש להקפיד שהוא לא יהיה עשוי מידי, אלא ישאר פריך.
• מוסיפים מלח פלפל ואגוז מוסקט, מערבבים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים