חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ירקות שורש צלויים בתנור
150 גר' דלעת מקולפת חתוכה לריבועים גדולים
2 שורש לפת
2 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים גדולים
2 שורש סלק
2 שיני שום
1 כפית זרעי כמון
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
2 כפות סוכר חום
פלפל שחור
• מלח
• פטרוזיליה קצוצה לקישוט
•מנקים את הדלעת וחותכים לקוביות גדולות.
• חותכים 2 תפוחי אדמה עם קליפה לחתיכות באותו הגודל.
• חותכים את שני הבצלים לשמיניות ומשאירים את הקצה על מנת שהחתיכות לא תתפרקנה.
• מקלפים שני שורשי לפת וחותכים אותם לחתיכות גדולות כמו תפוחי האדמה.
• מנקים את הסלק עם הקליפה, וחותכים אותו לקוביות גדולות בזהירות כדי שלא להכתים את הידים.
• קוצצים שתי שיני שום דק ומערבבים בקערה עם גרגירי הכמון, 1/4 כוס שמן זית, 1/4 כוס לימון, 2 כפות סוכר חום ופלפל שחור.
• מסדרים על תבנית משומנת את תפוחי האדמה, הדלעת, הלפת והבצל.
• מפזרים את רוב הרוטב על הירקות והופכים אותם על מנת שיצופו ברוטב.
• מפנים מקום ומוסיפים את קוביות הסלק בסוף, על מנת שלא תכתמנה את שאר הירקות.
• מפזרים את שארית הרוטב על הסלק.
• בוזקים מלח על כל התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 205 מעלות משך כ- 25-35 דקות.
• כשהירקות מוכנים, מוציאים מהתנור ובוזקים מעל פטרוזיליה קצוצה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים