חפש מתכון
אוכל מהמטבח :
אוכל איטלקי
אוכל אירופאי
אוכל אמריקאי
אוכל אסיאתי
אוכל דרום אמריקאי
אוכל הודי
אוכל טרופי
אוכל ים תיכוני
אוכל יפני
אוכל מזרח תיכוני
אוכל מקסיקני
אוכל צרפתי
חפש לפי מרכיב:
אבוקדו
אבטיח
אגוזי לוז
אגוזי מלך
אגוזי פקאן
אגס
אווז
אורז חום
אורז לסושי
אמנון
אננס
אנשובי
אספרגוס
אפונה
אפרסק
אצות נורי
ארוגולה
ארטישוק
בורגול
בטטה
ביסקוויטים
במיה
בננה
בצל ירוק
בצל שאלוט
בצק עלים
בצק פילו
בקלה
ברוקולי
גבינת מוצרלה
גבינת עיזים
גבינת פטה
גבינת פרמזן
גבינת רוקפור
גזר
ג'ינג'ר
דג בס
דג מוסר
דג סול
דלורית
דלעת
דניס
הודו
הליבוט
זעפרן
חומוס
חומץ אורז
חזרת
חלב קוקוס
חמוציות
חסה
חציל
טונה
טונה אדומה
טופו
טחינה
טלה
יוגורט
יין
כבד עוף
כבש
כרוב
כרובית
כרישה
מנגו
מנגולד
משמש
נבטים
נודלס
נענע
סולת
סלמון
סלק
סלרי
עגבניות
עגבניות שרי
עגבניות תמר
עדשים
ענבים
פול ירוק
פורל
פטריות
פטריות שיטאקי
פיסטוקים
פירות יער
פלפל אדום
פלפל חריף
פסטו
פרגיות
צנוברים
צנונית
קוואקר
קוסקוס
קוקוס
קינואה
קישוא
קמח מלא
קרפיון
רימונים
שום
שוקולד
שורש לפת
שורש סלק
שזיפים
שמיר
שמן שומשום
שמנת חמוצה
שמנת מתוקה
שמרים
שעועית
שעועית ירוקה
שקדים
שרימפס
תאנים
תירס
תמרים
תפוז
תפוח עץ
תפוחי אדמה
תרד
מתכונים לחג
מתכונים קלים
מתכוני בריאות
מתכונים לילדים
מתכונים דיאטטים
טיפים לבישול
מתכוני עמים
מתכונים בוידאו
מתכוני שפים
מילון אוכל
לדף הראשי ולמתכון היומי
הצג תפריט
מנות ראשונות ↓
סלטים
מרקים
פשטידות
מאפים
גבינות
מנות עיקריות ↓
עוף
בשר
דגים
קדרה
פסטות
קינוחים ↓
עוגות
עוגיות
עוגות ביסקטווטים
כדורים מתוקים
מתכוני עמים ↓
אוכל איטלקי
אוכל הודי
אוכל צרפתי
מזרח תיכוני
ים תיכוני
מתכונים קלים
בריאות ↓
מתכונים דיאטטים
מתכונים לילדים
לדף הבית
מתכוני עוף
מתכוני בשר
מתכוני דגים
מתכוני עוגות
מתכוני קינוחים
מתכוני פשטידות
מתכוני פסטות
מתכוני אורז
מתכוני קדרה
מתכוני ירקות
מתכוני סלטים
מתכוני מאפים
מתכוני גבינות
מתכוני רטבים
מתכוני מרקים
מתכוני פירות ים
מתכוני משקאות
מתכונים נוספים
אוכל איטלקי
אוכל אסיאתי
אוכל הודי
בסגנון מזרחי
מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו
אפונה
בטטה
ביסקוויטים
ברוקולי
בשר טחון
דבש
דלעת
חזרת
כרוב
מנגו
פטריות
קוסקוס
קינואה
רימונים
תרד
אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלט סלק וארוגולה עם אגוזים
מרכיבים :
6 שורש סלק קטנים
מלח ופלפל
3 כפות
בצל שאלוט
קצוץ דק
3 כפות חומץ שרי
1/4 כוס שמן אגוזים או שמן זית משובח
2 ראשי אנדיב (עולש) קצוצים לרצועות דקות
צרור ארוגולה (כ- 100 גר')
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס קלויים
שמן זית לקישוט
פרוסות גבינת עיזים להגשה
אופן הכנה :
• מנקים את הסלק ומבשלים במים עם מעט מלח משך 20 דקות עד שהסלק מתרכך אך נותר פריך.
• כשהסלק מוכן ניתן יהיה לקלפו בקלות בעזרת הידיים או מגבת נייר.
• חותכים את הסלק לעיגולים או חצאי עיגולים ומניחים בצד.
• לרוטב: שמים בקערת הסלט את בצלי השאלוט הקצוצים עם חומץ השרי.
• מוסיפים 1/4 כוס שמן אגוזים או שמן זית משובח תוך טריפה מתמדת על מנת שיווצר ויניגרט.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
• מוסיפים לקערה את עלי האנדיב הקצוצים ואת הארוגולה ומערבבים תוך הקפצה.
• מניחים מהסלט על צלחת הגשה, ומעטרים בעיגולי הסלק מסביב.
• בוזקים על הסלק מעט שמן זית ומלח.
• מפזרים מעל הכל את האגוזים הקלויים ומסדרים מסביב פרוסות גבינת עיזים.
• בתאבון.
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
⇧חזור למעלה
מתכונים בוידאו Rotev
אודותינו
תנאי שימוש
מדיניות פרטיות
צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved
⇧חזור למעלה
לדף הבית - רוטב מתכונים