חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלט סלק וארוגולה עם אגוזים
6 שורש סלק קטנים
מלח ופלפל
3 כפות בצל שאלוט קצוץ דק
3 כפות חומץ שרי
1/4 כוס שמן אגוזים או שמן זית משובח
2 ראשי אנדיב (עולש) קצוצים לרצועות דקות
צרור ארוגולה (כ- 100 גר')
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס קלויים
שמן זית לקישוט
פרוסות גבינת עיזים להגשה
• מנקים את הסלק ומבשלים במים עם מעט מלח משך 20 דקות עד שהסלק מתרכך אך נותר פריך.
• כשהסלק מוכן ניתן יהיה לקלפו בקלות בעזרת הידיים או מגבת נייר.
• חותכים את הסלק לעיגולים או חצאי עיגולים ומניחים בצד.
• לרוטב: שמים בקערת הסלט את בצלי השאלוט הקצוצים עם חומץ השרי.
• מוסיפים 1/4 כוס שמן אגוזים או שמן זית משובח תוך טריפה מתמדת על מנת שיווצר ויניגרט.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
• מוסיפים לקערה את עלי האנדיב הקצוצים ואת הארוגולה ומערבבים תוך הקפצה.
• מניחים מהסלט על צלחת הגשה, ומעטרים בעיגולי הסלק מסביב.
• בוזקים על הסלק מעט שמן זית ומלח.
• מפזרים מעל הכל את האגוזים הקלויים ומסדרים מסביב פרוסות גבינת עיזים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים