|
|
טראפלס שוקולד |
מרכיבים :
|
1/2 כוס שמנת מתוקה 32%
225 גר' שוקולד מריר
גרדת קליפה מחצי תפוז
1/2 כפית תמצית רום
1/2 כוס אבקת קקאו לגלגול הטראפלס
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים את השמנת המתוקה על אש נמוכה ובוחשים כל כמה דקות.
•
בשלב זה ניתן להכניס לשמנת טעם לבחירתכם כמו: קורט קינמון, כמה טיפות תמצית מי ורדים, מי זהר, תמצית וניל או תמצית רום, גרדת קליפת תפוז, ליקר או כל דבר טעם אהוב עליכם.
•
כשהשמנת חמה ומתחילה לבעבע, מכניסים את השוקולד ומערבבים ללא הפסק, עד שהבלילה נמסה לחלוטין.
•
עוטפים את הבלילה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 3- 5 שעות, או עד שהבלילה סמיכה דיה כדי ליצור ממנה כדורים.
•
יוצרים מהבלילה את הטראפלס, ומגלגלים אותם באבקת קקאו, קוקוס או פתיתי שוקולד.
•
שמים את הבונבונים במנג'טים או על מגש יפה ומחזירים למקרר עד ההגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|