חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק אגסים וכרישה בקארי
6 אגסים גדולים
1 בצל בינוני קצוץ
1 כרישה עבה חתוכה לעיגולים (החלק הלבן)
1 כף שום קצוץ
1 כף חמאה
3 כפות קמח
2 כפות אבקת קארי
1/2 כוס יין לבן יבש
6 כוסות ציר או מרק עוף
לקישוט: 1 כף חמאה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
• 1 כף שמן שומשום
• 1 כף דבש
• 1/3 כוס יוגורט
• מקלפים את האגסים, מסירים את הליבה וחותכים לחתיכות בינוניות.
• מחממים כף חמאה, בסיר על אש בינונית.
• כשהחמאה נמסה, מוסיפים את האגסים, הכרישה, הבצל והשום, ומאדים יחד כשתי דקות.
• מוסיפים 3 כפות קמח ו- 2 כפות קארי, וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות.
• מוסיפים 1/2 כוס יין לבן ו-6 כוסות ציר עוף.
• מביאים לרתיחה, מורידים את החום וממשיכים לבשל עוד 15 דקות, עד שהאגסים רכים לחלוטין.
• מכבים את האש וטוחנים את המרק עם בלנדר ידני עד שמתקבל מרק סמיך וקרמי.
• טועמים את המרק ומתקנים טעם עם מלח ופלפל
• לקישוט: מחממים כף חמאה על מחבת בחום בינוני, ומאדים את הבצל הירוק כ- 2 דקות.
• מוסיפים כף שמן שומשום וכף דבש ומערבבים עוד דקה.
• מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה 1/3 כוס יוגורט.
• מגישים בצלחות אישיות, עם כף קישוט יוגורט מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים