חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צלי כבש ושקדים
700 גר' בשר כתף טלה חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים בינוניים פרוסים לעיגולים
1 כוס שקדים מולבנים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית
1 כפית אבקת ג'ינג'ר
1/4 כפית פפריקה
קורט נדיב של זעפרן
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפיות שום קצוץ
• מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית, על אש בינונית.
• מוסיפים את הבצל ואת התבלינים ( ג'ינג'ר, זעפרן, פפריקה, מלח ופלפל) ומערבבים כדקה.
• מוסיפים את השום ומערבבים עוד דקה.
• מוסיפים את הבשר, מערבבים אותו עם שאר החומרים ומשחימים מכל הצדדים.
• מכסים את הסיר עם המכסה ומבשלים 10 דקות.
• לאחר 10 דקות, מוסיפים מים עד לכיסוי מלא של הבשר, מכסים עם מכסה, ומבשלים על חום בינוני נמוך, עד שהבשר עשוי.(כשעה עד שעה וחצי).
• מידי פעם פותחים את הסיר ומערבבים. מוסיפים נוזלים במידת הצורך.
• כשהבשר מוכן, מטגנים את השקדים על מחבת חם עם מעט שמן עד השחמה קלה (כדקה).
• כשהשקדים מוכנים, סופגים מהם את השמן עם נייר סופג.
• שמים את הבשר בצלחת ההגשה,ומפזרים את השקדים הקלויים מעליו.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים