|
|
שעועית ירוקה מוקפצת עם לימון ושקדים |
מרכיבים :
|
200 גר' שעועית ירוקה טרייה נקיה
2 כפות שמן זית
1 כפית גרדת קליפת לימון
מיץ מחצי לימון
1 כף שקדים מולבנים פרוסים דק
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מרתיחים סיר עם מים וחולטים את השעועית הירוקה משך 4 דקות.
•
מוציאים את השעועית מהמים ומיבשים אותה במסננת.
•
ניתן גם להטביל אותה עם המסננת בקערה עם מי קרח על מנת שתשמור על צבעה, אך לא חובה.
•
כשהשעועית יבשה, מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
•
מקפיצים את השעועית בשמן כדקה ומוסיפים גרדת קליפת לימון ומיץ לימון.
•
מוסיפים גם את השקדים השבורים,מלח ופלפל, ומקפיצים עוד 2 דקות.
•
מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
•
מפזרים מעל עוד מעט גרדת קליפת לימון.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|