|
|
חזה עוף סיני בדבש |
מרכיבים :
|
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית ג'ינג'ר טרי
2 כפות דבש כהה
2 נתחי חזה עוף חתוכים לשניים
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים מרינדה מרוטב הצדפות, רוטב הצ'ילי וכפית גי'נג'ר.
•
מערבבים היטב ומוציאים כף אחת החוצה שתשמש כבסיס לרוטב.
•
מניחים את נתחי חזה העוף על תבנית עם נייר אפייה, ומושחים אותם עם מברשת במרינדה, ומשרים משך 10 דקות.
•
צולים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, משך כ-20 דקות.
•
כשחזה העוף מוכן, מוציאים אותו מהתנור ופורסים לחתיכות.
•
מוסיפים לכף המרינדה עוד 2 כפות דבש כהה ומערבבים.
•
מגישים את חזה העוף עם זילוף של הרוטב מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|