חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גרטן כרובית מוקרם
1 כרובית נקייה חתוכה לפרחים גדולים
2 כפות חומץ
1 כף חמאה מומסת
1 כוס רוטב בשמל (ראה מתכון בהערות)
1/2 כוס עד כוס חלב
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל גרוס עבה
לציפוי: 1/2 כוס פירורי לחם
2 כפות שמן זית
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ (או כף יבש)
• מחממים סיר עם מים, 2 כפות חומץ וכפית מלח.
• מבשלים את הכרובית עד שהיא מתרככת, אך נותרת פריכה (כ- 20-30 דקות).
• מוציאים את הכרובית מהמים ומיבשים אותה.
• מורחים תבנית פיירקס עגולה בחמאה.
• מסדרים את פרחי הכרובית על התבנית, זה לצד זה עם הראש כלפי מעלה.
• בוזקים עליהם 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת.
• מחממים את רוטב הבשמל בסיר על אש בינונית עם החלב.
• מוסיפים פנימה את הגבינה הצהובה המגורדת, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה.
• שופכים את הרוטב בצורה שווה על הכרובית.
• בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם עם 2 כפות שמן זית, 2 כפות בזיליקום, ו- 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת.
• מפזרים את התערובת על הגרטן בצורה שווה.
• אופים את הגרטן מתחת לגריל בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות משך כ- 20 דקות, עד השחמה קלה.
• מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים