חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קדרת עוף עם כרובית ושעועית
3 ירכי עוף ללא עור ועצמות
2 כפות שמן זית קל
1 כפית ממרח פלפל צ'יפוטלה
1 בצל גדול קצוץ
2 כוסות ציר עוף או מרק
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 ראש כרובית בינוני חתוך לפרחים
כוס שעועית לימה מוכנה
1 כפית טימין טרי קצוץ
טימין טרי לקישוט
• מחממים סיר גדול עם 2 כפות שמן זית קל, על אש בינונית.
• צולים את נתחי העוף, עם כפית רוטב צ'יפוטולה עד השחמה, (כ-3 דקות מכל צד).
• מוסיפים את הבצל ומקרמלים את העוף עם הבצל משך כמה דקות.
• כשהבצל מזהיב, מוסיפים את ציר העוף ואת העגבניות המרוסקות, ומערבבים.
• מוסיפים את השעועית, הכרובית והטימין.
• מערבבים, סוגרים את המכסה למחצה.
• מבשלים עוד 30 דקות, ומערבבים מדי פעם.
• מגישים חם עם עיטור של טימין טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים