|
|
קדרת עוף עם כרובית ושעועית |
מרכיבים :
|
3 ירכי עוף ללא עור ועצמות
2 כפות שמן זית קל
1 בצל גדול קצוץ
2 כוסות ציר עוף או מרק
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 ראש כרובית בינוני חתוך לפרחים
כוס שעועית לימה מוכנה
1 כפית טימין טרי קצוץ
טימין טרי לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר גדול עם 2 כפות שמן זית קל, על אש בינונית.
•
צולים את נתחי העוף, עם כפית רוטב צ'יפוטולה עד השחמה, (כ-3 דקות מכל צד).
•
מוסיפים את הבצל ומקרמלים את העוף עם הבצל משך כמה דקות.
•
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את ציר העוף ואת העגבניות המרוסקות, ומערבבים.
•
מוסיפים את השעועית, הכרובית והטימין.
•
מערבבים, סוגרים את המכסה למחצה.
•
מבשלים עוד 30 דקות, ומערבבים מדי פעם.
•
מגישים חם עם עיטור של טימין טרי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|