|
|
עוגת ביסקוויטים חגיגית |
מרכיבים :
|
275 גר' מרגרינה או חמאה
4 כפות אבקת סוכר
1/2 כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס חלב
1/2 כוס קוקוס
|
|
אופן הכנה :
|
• ממיסים את המרגרינה במיקרוגל - או על האש, למצב נוזלי.
•
שמים בקערה עמוקה את אבקת הסוכר והקקאו.
•
מוסיפים את תמצית הוניל ואת החלב.
•
מוסיפים את המרגרינה המומסת ומערבבים היטב עד קבלת קרם שוקולד סמיך (מזכיר במרקם שוקולד שחר).
•
מצפים תבנית ארוכה בנייר אפייה ומורחים את התחתית בממרח שוקולד.
•
מסדרים מעל שכבה של ביסקוויטים (כולם פונים לאותו הצד).
•
מורחים מעל הביסקוויטים עוד שכבת שוקולד ומעליה עוד שכבת ביסקוויטים מסודרים באותה הצורה.
•
מכינים כך 5 שכבות ביסקוויטים, עם שוקולד בתחתית, וציפוי שוקולד מעל.
•
כשמסיימים, מעבירים סכין עם שוקולד לצידי העוגה על מנת שגם כל הצדדים יצופו היטב.
•
מפזרים מעל ציפוי השוקולד, קוקוס או אבקת סוכר, ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות.
•
מוציאים את העוגה מהמקרר, מוציאים אותה מנייר הפרגמנט וחותכים לפרוסות רוחביות.
•
מגישים קר ושומרים במקרר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|