|
|
שוק טלה בתנור נוסח מרוקו |
מרכיבים :
|
1 קילו שוק טלה או כבש
2 כפות מיונז
1 כף חרדל
1 כף שמן
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את בשר הטלה ומיבשים אותו.
•
מניחים את הבשר על תבנית עם נייר אפייה.
•
מערבבים בקערה נפרדת, 2 כפות מיונז, כף חרדל, כף שמן, כפית פפריקה, מלח ופלפל.
•
מורחים את עיסת התבלינים על גבי הטלה מכל צדדיו.
•
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 215 מעלות משך 45 דקות עד שעה.
•
מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|