|
|
אומלט אספרגוס ועשבי תיבול |
מרכיבים :
|
1 ביצה גדולה
2 חלבוני ביצה
2 כפיות עשבי תיבול קצוצים
1 כף חלב
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים את הביצה עם 2 החלבונים, טיפת חלב ומלח.
•
מוסיפים את עשבי התיבול (במקרה זה בנענע ובזיליקום).
•
מחממים מחבת מתאים לתנור לחום בינוני ומפזרים מעט שמן או חמאה.
•
שופכים את הבלילה וממתינים שהבלילה תתקשה בקצוות.
•
בעזרת תרבד או מרית, מושכים למרכז המחבת את הנוזל שעוד לא התקשה.
•
כשכמעט כל הבלילה התקשתה, מכבים את האש ומוסיפים על צד אחד של האומלט את האספרגוס,והגבינה.
•
מכניסים לכמה דקות לתנור שחומם מראש ל250 מעלות.
•
מוציאים מהתנור ומקפלים את החלק הריק של האומלט מעל החלק המלא.
•
מפזרים עשבי תיבול טריים ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|