|
|
עוגת שוקולית |
מרכיבים :
|
1 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 קופסת שמנת מתוקה (15%)
3 ביצים
קובית מרגרינה לשימון התבנית
1 חבילת שוקולד מריר
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערה גדולה, כוס קמח תופח, כוס סוכר, וכוס שוקולית.
•
מוסיפים כוס שמן ו-3 ביצים, וטורפים יחד היטב.
•
מוסיפים 1/2 קופסת שמנת מתוקה ומערבבים היטב, עד קבלת בלילה סמיכה ואחידה.
•
משמנים תבנית עגולה עם מרגרינה ושופכים לתוכה את בלילת השוקולד.
•
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך כ- 30 דקות.
•
כדי לבדוק אם העוגה מוכנה, מכניסים לתוכה קיסם עץ, ומוודאים שהוא יוצא יבש.
•
מכינים קרם ממחצית הקופסא שנותרה מהשמנת המתוקה, וחפיסת שוקולד מריר, שבור לקוביות.
•
אפשר להמיס יחד במיקרו, או על בן מרי תוך ערבוב.
•
מוציאים את העוגה מהתנור ומצפים אותה בקרם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|