|
|
מאפינס בננה ופתיתי שוקולד |
מרכיבים :
|
2 בננות בשלות גדולות
1 כוס חלב
1 ביצה
1/4 כוס חמאה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס פתיתי שוקולד
תבנית מאפינס
|
|
אופן הכנה :
|
קוצצים את הבננות ומרסקים אותן בעזרת מזלג.
•
מוסיפים את החלב, הביצה והחמאה המומסת ומערבבים היטב.
•
מנפים פנימה 2 כוסות קמח, 1/2 כוס סוכר ופתיתי שוקולד.
•
מערבבים היטב.
•
ממלאים את תבנית המאפינס בבלילה, (בערך שתי כפות בלילה לכל מאפין).
•
מרטיבים את האצבע ומשטחים את פני השטח של כל מאפין, על מנת שהציפוי לא ישרף.
•
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך 15 עד 20 דקות או עד שהציפוי משחים מעט.
•
מוציאים מהתבנית, מצננים ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|