חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות ריבה קלאסיות
1 כוס אבקת סוכר
200 גר' חמאה רכה (או מרגרינה)
2 ו-1/4 כוסות קמח
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס ריבת תות
• שמים את החמאה או המרגרינה בקערה, מוסיפים כוס אבקת סוכר ובוחשים היטב.
• מוסיפים ביצה ותמצית וניל וממשיכים לבחוש.
• מוסיפים את הקמח לסירוגין וממשיכים לערבב היטב עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
• יוצרים 20 עיגולים קטנים מהבצק, ומסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
• יש להקפיד על מרווחים של 2 סנטימטר בין העוגיות.
• יוצרים בעזרת האצבע, בור קטן במרכז כל כדור בצק, וממלאים אותו בחצי כפית ריבה.
• אפשר לדחוף במרכז גם שקד או אגוז מלך.
• אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 20 עד 25 דקות או עד השחמה.
• מצננים לפחות 20 דקות לפני הגשה, על מנת שהריבה תתקשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים