חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב לכנפיים בנוסח באפלו
2/3 כוס רוטב לואיזיאנה חריף אדום חריף
1/2 כוס מרגרינה או חמאה
1 ו-1/2 כפות חומץ לבן
1/4 כפית רוטב ווסטרשייר
1/2 כפית טבסקו או רוטב חריף מקביל
1/4 כפית פלפל קאיין
1/8 כפית אבקת שום
מלח
2 קילו כנפי עוף נקיות
• צולים את כנפי העוף בתנור או מטגנים אותן בשמן עמוק עד שהן שחומות ומוכנות לאכילה.
• שמים בסיר את המרגרינה עם רוטב לואיזיאנה, רוטב ווסטרשייר, פלפל קאיין, טבסקו, אבקת שום, חומץ וקורט מלח.
• מניחים את הסיר על אש בינונית וממיסים תוך כדי ערבוב.
• כשהרוטב מתחיל לבעבע, מסירים את הסיר מהאש.
• שמים את כנפי העוף הצלויות בקערה ושופכים עליהם את הרוטב.
• מכסים את הקערה עם מכסה או צלחת, ומקפיצים את הקערה מספר פעמים על מנת לערבב את כנפי העוף עם הרוטב.
• ניתן להגיש את כנפי העוף מצופות ברוטב, או אם מעדיפים כנפיים יבשות יותר, מניחים אותן על תבנית מצופה בנייר אפייה, ומכניסים לתנור החם (והמכובה) בו צליתם את הכנפים, למשך עוד 10 דקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים