|
|
רוטב לכנפיים בנוסח באפלו |
מרכיבים :
|
1/2 כוס מרגרינה או חמאה
1 ו-1/2 כפות חומץ לבן
1/4 כפית רוטב ווסטרשייר
1/2 כפית טבסקו או רוטב חריף מקביל
1/8 כפית אבקת שום
מלח
2 קילו כנפי עוף נקיות
|
|
אופן הכנה :
|
• צולים את כנפי העוף בתנור או מטגנים אותן בשמן עמוק עד שהן שחומות ומוכנות לאכילה.
•
שמים בסיר את המרגרינה עם רוטב לואיזיאנה, רוטב ווסטרשייר, פלפל קאיין, טבסקו, אבקת שום, חומץ וקורט מלח.
•
מניחים את הסיר על אש בינונית וממיסים תוך כדי ערבוב.
•
כשהרוטב מתחיל לבעבע, מסירים את הסיר מהאש.
•
שמים את כנפי העוף הצלויות בקערה ושופכים עליהם את הרוטב.
•
מכסים את הקערה עם מכסה או צלחת, ומקפיצים את הקערה מספר פעמים על מנת לערבב את כנפי העוף עם הרוטב.
•
ניתן להגיש את כנפי העוף מצופות ברוטב, או אם מעדיפים כנפיים יבשות יותר, מניחים אותן על תבנית מצופה בנייר אפייה, ומכניסים לתנור החם (והמכובה) בו צליתם את הכנפים, למשך עוד 10 דקות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|