חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פהיטס עוף בטקילה
5 חזה עוף נקי
1 פלפל פובלנו
2 פלפל ירוק
2 פלפל אדום
שני פלפל צהוב
2 בצלים
1/3 כוס טקילה
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
1/4 כוס מיץ לימון ליים
• 1 כפית כמון
• 1/2 כפית אורגנו
• 1 כפית כוסברה יבשה
• 2 כפות אבקת צ'ילי
• שמן צמחי
• חבילת טורטיות מוכנות
• מנקים את נתחי חזה העוף, וחותכים אותם לרצועות.
• מכינים מרינדה מ:1/4 כוס מיץ לימון, כפית מלח, כפית כוסברה יבשה, 1/2 כפית אורגנו יבש, כפית כמון, 2 כפות אבקת צ'ילי, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/3 כוס טקילה, 3 כפיות שמן ו-3 שיני שום כתוש.
• משרים את העוף במרינדה, ומניחים במקרר למשך שעתים.
• חותכים את כל הפלפלים (כולל פלפלי הצ'ילי) לרצועות דקות, ומתבלים אותם בכף שמן, מלח ופלפל לפי טעמכם.
• חותכים גם את הבצלים לרצועות בקערה נפרדת ומתבלים אותם בשמן מלח ופלפל.
• מצפים מחבת פסים או כל מחבת כבד במעט שמן וקולים עליו את הפלפלים על חום בינוני גבוה משך כ-5 דקות עד השחמה קלה.
• מוציאים את הפלפלים הצידה ומוסיפים למחבת את הבצל.
• קולים את רצועות הבצל על חום גבוה משך כ- 7 דקות עד השחמה.
• מסדרים את הפלפלים והבצל על תבנית רחבה, מצפים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום נמוך מאוד, על מנת לשמור על הירקות חמימים.
• על אותו מחבת, מטגנים את רצועות העוף מכל הצדדים עד השחמה כ- 10 דקות.
• מכינים את פרוסות הטורטייה, ומסדרים עליהם פלפלים בצל וחתיכות עוף.
• ניתן להוסיף גם גבינה מגוררת, קרם שמנת, רוטב חריף, סלסה או כל מה שתבחרו.
• סוגרים את הטורטייה בצורת פהיטס ומגישים חם.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים