|
|
אצבעות מוצרלה פריכות |
מרכיבים :
|
1 ביצה
1/2 כוס חלב
1 כוס קמח
1 כף אורגנו יבש
1/2 כוס פתיתי לחם
|
|
אופן הכנה :
|
•בקערה שטוחה, טורפים ביצה אחת עם 1/2 כוס חלב.
•
בקערה שטוחה נפרדת, מערבבים כוס קמח עם כף אורגנו יבש.
•
בקערה שלישית שטוחה אף היא, מערבבים 1/2 כוס פתיתי לחם עם 1/4 כוס פרמזן מגורד.
•
טובלים כל אצבע מוצרלה בקמח ומנערים.
•
טובלים את אצבע המוצרלה המקומחת בביצה, וכאשר היא מצופה בביצה, טובלים אותה בפירורי הלחם.
•
מסדרים את כל אצבעות המוצרלה המצופות על גבי צלחת.
•
מצפים את הצלחת בניילון נצמד, ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
•
מחממים מחבת עם שמן עמוק על אש בינונית עד רתיחה.
•
מטגנים את אצבעות המוצרלה בשמן העמוק משך 30 שניות כל אחת.
•
מוציאים את האצבעות לנייר סופג.
•
מגישים את אצבעות המוצרלה חמות עם רוטב לבחירתכם (רוטב שום, מרינרה, קטשופ וכד').
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|