חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קיש תרד וגבינת פטה
450 גר' עלי תרד בייבי
3/4 כוס שמנת מתוקה רזה
4 ביצים
225 גר' גבינת פטה מפוררת
עיגול בצק פאי מוכן
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
•שוטפים את עלי התרד, מסננים ממים, ומעבירים אותם לסיר גדול.
• מאדים את התרד עם מעט המים שנותרו בשטיפה, על להבה נמוכה עד שהוא מתרכך, כ- 5 דקות.
• מוציאים את התרד מהסיר, מסננים אותו, וסוחטים היטב את כל הנוזלים.
• פותחים את 4 הביצים בקערה וטורפים אותן היטב.
• מוסיפים 3/4 כוס שמנת מתוקה, וקורט אגוז מוסקט.
• טורפים את הבלילה היטב.
• כשהתרד מוכן, סוחטים היטב את הנוזלים, קוצצים אותו דק ומוסיפים לבלילה.
• מוסיפים את גבינת הפטה לבלילה ומערבים היטב.
• מוסיפים לבלילה מלח ופלפל לפי טעם.
• לוקחים את בצק הקיש ומסדרים אותו על תבנית.
• מושחים את הבצק עם מברשת בשמן זית, ויוצרים בו עם המזלג חורים קטנים.
• שופכים את הבלילה על בצק הקיש.
• מחממים תנור ל- 220 מעלות.
• אופים את הקיש משך 15 דקות על חום של 220 מעלות.
• מורידים את החום ל- 180 מעלות ואופים עוד 15 דקות.
• מוציאים את הקיש מהתנור ומצננים 10שמך דקות.
• חותכים את הקיש ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים