חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופגניות מרוקאיות עם חור
360 גר' קמח
1/2 כוס חלב
1/4 כוס מים פושרים
1 כף סוכר
1 כף שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
שמן טיגון
סוכר לציפוי
• מערבבים את כף השמרים היבשים עם כף מהמים הפושרים.
• בקערת מיקסר עם וו בצק, מערבבים את הקמח עם 1/2 כוס חלב, שארית המים הפושרים, כף סוכר, 1/2 כפית מלח, כפית וניל, ביצה ואת השמרים המומסים.
• אפשרי גם להכין את הבצק ידנית.
• לשים את הבצק היטב, עד שמתקבל בצק יציב ולא דביק.
• אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד קמח, ואם הוא סמיך מדי, מוסיפים עוד נוזלים.
• שמים את הבצק בקערה, מכסים עם מגבת ומניחים לו לתפוח במקום חמים משך שעה.
• אחרי שעה, מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח.
• בעזרת המארוך, מכינים עלה בצק דק.
• בעזרת שתי כוסות או כוס שוט וקערית מתאימים בגודלם, יוצרים חור גדול בבצק ובתוכו יוצרים עוד חור קטן יותר, בצורת גלגל.
• מוציאים את עיגול הבצק ממרכז כל סופגניה, ומעבדים את כל שאריות הבצק לכדור ושוב עם מארוך לדף בצק ויוצרים עוד סופגניות.
• כשהסופגניות מוכנות, מסדרים אותן על מגש, מכסים עם בד ומניחים להן לתפוח משך שעה במקום חמים.
• מחממים מחבת או סיר גדול עם שמן עמוק עד לרתיחה.
• מכניסים את הסופגניות לשמן הרותח ומטגנים עד הזהבה, כדקה עד שתי דקות מכל צד.
• מוציאים את הסופגניות לנייר סופג, וכאשר הן מצטננות מעט, בוזקים עליהן סוכר רגיל.
• מגישים מיד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים